Meersland gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website te vergemakkelijken.

2u? 3u? 4u? 5u?

Mogelijkheden vaaruitstapjes, volgens het type van boot:

Waterspoor 630 elektro (sloepen van 2 tot max 12p): voor 2u te huur via het online systeem, voor meer uren kan u ons mailen of bellen, we bekijken dan samen wat er mogelijk is.

2u varen: Heen en terug naar de eerste lage brug aan Daknam.

3u varen: Heen en terug naar de eerste lage brug aan Daknam met bezoek aan het terras van café “Den Reynaert” op het pleintje voor een drankje (steiger net voor Daknambrug, 150m te voet naar het dorp).

3u varen: Heen en terug naar de Keizersbrug aan Sinaai/Eksaarde

4u varen: Heen en terug naar de eerste lage brug aan Daknam met bezoek aan het terras van café Den Reynaert of bij restaurant “Pure Fisk” (op reservatie) op het pleintje om iets te gaan eten (steiger net voor Daknambrug, 150m te voet naar het dorp).

4u varen: Heen en terug naar de Keizersbrug aan Sinaai/Eksaarde met bezoek aan het terras aan het water van brasserie Keysershof voor een drankje (steiger aan de brasserie zelf).

4u varen: Heen en terug naar de Coudenbormbrug aan Moerbeke

5u varen: Heen en terug naar de Keizersbrug aan Sinaai/Eksaarde met bezoek aan het terras aan het water van brasserie “Keysershof” om iets te gaan eten (steiger aan de brasserie zelf).

Belangrijke info: heel af en toe kan het door hevige regenval zijn dat de waterstand vrij hoog is op de Durme en dat dit type van boot niet onder de brug van Daknam kan. Er kan dan niet naar het Keysershof  gevaren worden. De boottrip kan dan wel voor 2u doorgaan of met een bezoek aan een terrasje te Daknam voor langere tijd. Indien we nog een andere boot ter beschikking hebben kan er eventueel een wissel van boot gemaakt worden.  Deze info kunnen we u enkel s morgens op de dag van uw boottrip meedelen omdat we de regenval s nachts niet kunnen weten of voorspellen.

Maril 570, Interboat 17 (sloepen van 2 tot max 8p): te huur voor 2u, 3u, 4u en 5u via ons online systeem

Alles mogelijk zoals bij de sloepen tot 12 pers, maar deze boten varen meestal onder de brug van Daknam en Sinaai door. Na hevige regenval kan het zijn dat er voor deze boten ook rekening dient gehouden worden met de brug van Daknam.